Les escoles bressol municipals editen un collage i uns videos per apropar-se a les families i als infants

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 12:25

Coincidint amb el que seria l'inici de les vacances escolars, els equips de les escoles bressol municipals fan un collage i uns videos per les families i els infants dels centres

Des del principi de la situació de confinament, les escoles bressol municipals mantenen el contacte amb les famílies i amb els infants, fent arribar materials i propostes, demanant-los fotografies per completar l’àlbum de cada infant i algun retorn de les activitats que fan a casa.

Des de l'equip de l'escola bressol El Gegant del Pi s'han anat enviant cada dia una proposta per mail a les families.També comparteixen fotografies i altres propostes que envien les families, i tot es va recollint al blog de l’escola.

Des de l’escola bressol La Lluna s’ha anat demanant a les famílies fotografies d'aquests dies de confinament amb les activitats que les famílies fan amb els infants a casa, per tal de posar-les a les llibretes de les estances i evitar que quedin buides d'informació d'aquests dies, ja que aquesta llibreta és la memòria del curs i cal que també hi quedi reflectida la situació actual. A més, es compateixen amb les famílies escrits d'interés pedagògic o lúdic i s'han enviat a les famílies les fotografies que s'havien fet durant aquest curs tal que les famílies les comparteixin amb els infants i segueixin recordant als companys, educadores i ambient de l'esocla des de casa.

El centres inclouen missatges positius i esperançadors en un collage i un vídeo

Coincidint amb l’inici del període que, en condicions normals, correspondria a les vacances de Setmana Santa, els equips de les escoles bressol El Gegant del Pi i La Lluna han volgut fer com un regal als infants i han enviat a les famílies amb infants als centres un collage i un vídeo amb imatges de l’equip i missatges positius, alegres i esperançadors. D’aquesta manera, els membres de les escoles bressol trameten a les famílies i als infants que els troben a faltar i els envien petons, abraçades, somriures i emocions positives.

Des de la regidoria i els centres pensen que pot ser bo transmetre aquest missatge d'esperança i optimisme a totes les persones que des d’una posició o una altra, treballen pels infants del municipi.

S’ajornen les Portes Obertes i la preinscripció i matrícula pel curs vinent

Pel que fa als tràmits i processos de cara al curs vinent, les escoles bressol municipals, han ajornat les jornades de portes obertes previstes pel dia 17 d’abril a l‘Escola Bressol Gegant del Pi i pel dia 25 d’abril a l ‘Escola Bressol Municipal La Lluna així com el període de preinscripció previst de l’11 al 22 de maig.

L’Ajuntament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació a les escoles bressol municipals es puguin dur a terme amb totes les garanties i per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals. En aquest sentit, s’està treballant per possibilitar la realització dels tràmits de forma telemàtica.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 12:10