Les entitats calderines aprenen a gestionar en línia i treballar en xarxa

Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 00:00

Els dies 3 i 17 de juny ha tingut lloc una formació adreçada a entitats en la que han participat 12 persones i que ha tractat sobre eines virtuals de gestió i de comunicació

La tercera acció formativa del Pla de formació per a entitats i voluntariat ha dedicat 4 hores lectives a la gestió en línia i el treball en xarxa, a càrrec de la Fundació Catalana de l'Esplai.

Les entitats han realitzat una dinàmica que els situava en el supòsit d’haver de comunicar a la ciutadania una activitat. Aquest punt de partida, ha permès fer un tastet d'algunes de les plataformes gratuïtes que serveixen per gestionar de manera col·laborativa i en línia les accions comunes amb les que es troben les entitats.

Els assistents han après a consensuar el dia de realització d'un acte o reunió (Doodle), compartir idees sobre un projecte o acte i també com a plataforma interna d'informació (Padlet), dissenyar les imatges de les xarxes i els cartells (Canva), fer redacció compartida de la memòria o de projectes (Google Documents), realitzar enquestes (Google Forms, Typeform), compartir un calendari cooperatiu (Google Calendar). També han descobert eines com  Mentimeter i  Kahoot, que les poden ajudar en la gestió de l’entitat.

Entitats participants: Amb Cavalls, Associació de Gent Gran, Club de Tir amb Arc, Caldes Solidària, Club d’Hoquei Caldes, Càritas, CECMO, Rotary Club, Coral del Centre, Club d’Escacs.

Les entitats participants han fet una valoració positiva de la sessió que han valorat amb 4 sobre 5.

Aquesta formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona a través del Catàleg de recursos.

Propera acció formativa del Pla de formació per a entitats i voluntariat: Curs d'iniciació al voluntariat i l'educació en el lleure

Darrera actualització: 18.06.2019 | 12:06