L’enllumenat de les Termes Romanes i de la façana de l’Ajuntament s’apaga com a mesura d’estalvi energètic

Divendres, 26 d'agost de 2022 a les 08:00

L’aplicació del Decret de Mesures d’Estalvi i Eficiència Energètica a Caldes de Montbui obliga a apagar l’enllumenat d’espais emblemàtics com les Termes Romanes o la façana de l’Ajuntament

Edificis emblemàtics com el de les Termes Romanes de Caldes de Montbui seguiran apagant la il·luminació a partir de les 22 h. Això, després de que s’hagi convalidat el Decret de Mesures d’Estalvi i Eficiència Energètica que obliga a posar en pràctica diverses mesures per reduir el consum d’energia elèctrica. A banda de les termes Romanes, al municipi l’aplicació d’aquest decret també obliga a apagar la il·luminació de la façana de l’Ajuntament i la il·luminació dels safareigs de La Canaleta i de La Portalera. De fet, des de la publicació del decret a principis d’agost la il·luminació d’aquests edificis ja s’apaga a les 22 h.

A banda d’aquestes mesures, el decret també estableix altres aspectes que incideixen en la regulació de les temperatures dels aires condicionats i dels sistemes de calefacció dels equipaments públics. D’altra banda, el decret també modifica alguns aspectes relacionats amb la contractació pública que estan relacionats directament amb la millora energètica d’edificis i d’instal·lacions públiques. Finalment, també modifica lleugerament la regulació relacionada amb les instal·lacions fotovoltaiques.

Darrera actualització: 26.08.2022 | 09:18