L’EMM Joan Valls presenta el seu projecte musical sobre l’Escaldarium

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 13:55

L’EMM edita un vídeo amb versions de l’Escaldarium i opinions de persones relacionades amb aquesta icona calderina que expressen la seva visió de la Festa del Foc i de l’Aigua

Com a prèvia de l’Escaldarium d’aquest any, el Concertarium, us proposem veure el projecte musical que sobre la Festa del Foc I de l’Aigua ha fet l’Escola Municipal de Música Joan Valls.

Es tracta del treball de l’assignatura de projecte musical de l’EMM d’aquest darrer trimestre que ha triat l’Escaldarium com a tema i ha suposat la realització de versions de diferents temes d’aquesta festa icona de Caldes,. El projecte també ha volgut donar a conèixer la festa des de dins a través de diferents veus que il·lustren com viuen la Festa del Foc i de l’Aigua algunes persones relacionades i vinculades amb la festa.

Tot aquest treball ha quedat recollit en un vídeo que combina les versions musicals amb les opinions de les persones relacionades amb la festa. El muntatge del vídeo, que està penjat al canal de YouTube de l’Ajuntament, es pot veure clicant a sobre l’enllaç que hi ha en aquesta informació.


 


 

Darrera actualització: 09.07.2021 | 14:02