L'EMM Joan Valls desitja bon estiu amb la publicació del concert de final de curs celebrat a Can Rius

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 10:00

L’EMM Joan Valls tanca el curs amb la celebració de 9 concerts, 8 de presencials i un online, i desitja bon estiu amb la publicació del vídeo del triple concert celebrat el a Can Rius

El concert triple de la Coral d’Adults, l’Octet Joan Valls i Orquestra Municipal es va celebrar a la Sala Noble de Can Rius el diumenge 20 de juny, amb totes les entrades exhaurides. En primer lloc va actuar la nova coral d’adults, en la que va ser la seva primera actuació en públic. Després va actuar l’Octet Joan Valls i finalment l’Orquestra Municipal va mostrar el repertori que han treballat d’ençà del concert que va oferir per Sant Jordi. El final del concert va viure un moment molt especial quan tots els cantaires i l’Orquestra es van unir per interpretar una peça de Schubert. Aquest concert es pot veure íntegrament al canal YouTube de l’Ajuntament i clicant a sobre l’enllaç que hi ha en aquesta noticia.

Les activitats de final de curs de l’EMM van començar el diumenge 6 de juny amb l’orquestra de flautes de l’Escola Flaustaff que va celebrar el seu 20+1 aniversari, ja que la pandèmia no els va permetre celebrar els 20 anys el curs passat. Escola Flaustaff va oferir, a la Sala Noble de Can Rius,un concert amè i divertit, fent participar al públic i va interpretar obres del món de l’òpera i alguns hits del grup.

Després, la setmana del 7 a l’11 de juny, l’EMM va celebrar, amb grups reduïts i totes les mesures de seguretat, les audicions dels alumnes d’instrument a la sala d’actes de l’Escola. Després de tants mesos sense poder tocar en directe els alumnes i les famílies ho van agraïr enormement.

El dimecres 16 de juny van actuar les diferents formacions vocals i instrumentals del centre que van realitzar 4 concerts a la sala d’actes de l’escola. Concerts separats en els que les famílies van poder veure el treball fet amb l’Orquestra Infantil, la Coral de 1r i 2n de NE, l’Orquestra Juvenil i la Coral de Nivell Mitjà.

El 17 de juny, els infants més petits de l’Escola, la Coral Infantil va oferir a la sala d’actes el seu concert de final de curs, titulat les Verdures, que va anar acompanyat d’il·lustracions realitzades per alumnes del Taller d’Art. Finalment, la coral de 3r i 4rt de NE va oferir el repertori que han treballat al llarg dels darrers mesos, amb el que van tancar aquest mes intens de concerts.

Amb aquest seguit d’activitats i després de molts mesos sense haver pogut organitzar activitats presencials l’EMM Joan Valls ha pogut tancar el curs 2020-2021 amb aquests 9 concerts, 8 de presencials i un online organitzat pel professorat en motiu del Dia de la Música.

 

Darrera actualització: 15.07.2021 | 10:34