L’EMM Joan Valls celebra el Dia de la Música amb un concert del professorat

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 07:45

El Dia de la Música marca cada any l’inici de l’estiu. Enguany, l’EMM Joan Valls celebra aquesta diada convidant a la població a escoltar un concert del professorat del centre

El 21 de juny és un dia assenyalat al calendari perquè marca l’entrada de l’estiu, el dia més llarg de l’any, i l’arribada de la nova estació que enguany ha tingut lloc a les 5:32h. Des de fa uns anys, aquesta data del 21 de juny s’identifica també amb el Dia de la Música o la Festa de la Música.

L’Escola Municipal de Música vol celebrar el Dia de la Música oferint un concert del seu professorat a tota la població perquè tothom pugui gaudir-lo. Un concert de 20’ que ha estat enregistrat per grups i en diferents dies i després ha estat editat. El resultat el podeu veure I sentir clicant a l’enllaç que acompanya aquesta informació.

El Dia de la Música

La iniciativa de la celebració del Dia de la Música va sorgir el 1982, quan el ministre de cultura francès Jack Lang va promoure a França la celebració d’aquesta diada per primera vegada. La iniciativa ha estat seguida per altres paisos i avui en dia la Festa de la Música es celebra a més de 700 ciutats de més de 120 paisos del món que viuen aquesta diada com una festa popular i gratuïta, adreçada a tots els públics, I que te per objectiu popularitzar la pràctica de la música i familiaritzar a la gent, independentment de la seva edat i condició social, amb aquesta expressió artística que és la música.


 


 

Darrera actualització: 22.06.2021 | 12:55