«L’Arxiu a casa» ens mostra Caldes de Montbui i la seva gent als anys 20 i 30 del segle XX.

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 12:34

L’Arxiu Municipal disposa d’un conjunt d’imatges que mostren com era Caldes de Montbui als anys 20 i 30 del segle XX. Les fotografies corresponent al Fons Fotogràfic Martí Rodés, donat per un descendent de l’autor Joaquim Martí Rodés.

Les imatges mostren Caldes de Montbui i la seva gent als anys 20 i 30 del segle XX. Es pot veure l’Aplec del Remei, l’ Hostal de la plaça, la Plaça Moreu o la plaça de l’Església.

Aquestes fotografies estereoscòpiques són positius en placa de vidre. És prenien dues fotografies alhora del mateix element amb una petita variació i quan es visionaven les dues imatges juntes donaven la sensació de profunditat, una mena de 3D.


 

«L'Arxiu a casa», una iniciativa sorgida del confinament

L’Arxiu Municipal va posar en marxa la iniciativa «l'Arxiu a Casa» la setmana de Sant Jordi i consisteix en publicar documents i/o fotografies els dimecres, ja que aquest és el dia de la setmana en que l’Arxiu obre al públic en condicions normals i de no confinament.

«L’Arxiu a casa» és una iniciativa que neix en el confinament, que vol ser una porta virtual a l’Arxiu Municipal i que és independent a altres projectes de l’Arxiu municipal, com «El Document del Mes», que s’ha reprès aquest mes de maig.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#arxiumunicipal

#arxiuhistòric


 

Darrera actualització: 13.05.2020 | 12:35