L’Aparcament Centre – El Sindicat premiat en la convocatòria dels BBConstrumat 2019

Dimecres, 22 de maig de 2019 a les 11:00

Els premis Barcelona Building Construmat han premiat el nou aparcament soterrat de Caldes de Montbui dins la categoria Infraestructures. El jurat a reconegut la comprensió de l’entorn recollida en el projecte

L’aparcament soterrat de Caldes de Montbui és un projecte promogut per l’Ajuntament de Caldes, dissenyat Ravetllat Ribas Arquitectes, amb SORIGUÉ com empresa constructora i sota la direcció de l’obra de José Luis Sierra, Josep Maria Sant i Pere Joan Ravetllat Mira.

La nova obra es va presentar dins l’apartat Obra construïda – tancada i en la categoria Infraestructura, en la qual li ha estat atorgat el reconeixement.

Segons informen els organitzadors el premi ve donat per "la comprensió que qualsevol petita infraestructura transforma el seu entorn", ja que "integra la coberta amb les hortes confrontants, la fa accessible i juga amb materials locals per a les diferents estructures, obrint la porta a poder adaptar l'espai a noves necessitats futures".

BBConstrumat convoca aquests premis a la innovació, a la sostenibilitat i al disseny que tenen per objectiu distingir i donar a conèixer les obres i propostes que representen el sector de la construcció i generen un valor afegit. En aquesta edició es premiava l'excel·lència tècnica i la capacitat de donar respostes als nous reptes del sector des de la qualitat del disseny, la innovació i la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social.

Des de Fira Barcelona, BBConstrumat és un aparador del sector de la construcció de referència internacional des de l’any 2015.

Darrera actualització: 22.05.2019 | 11:38