L’ajuntament vetlla per mantenir l’atenció a les persones i incrementar-la si cal

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 15:00

L'alcalde Isidre Pineda ha explicat aquest matí les accions i mesures d'atenció a les persones que s'estan portant a terme en aquests moments difícils per tothom

La situació de confinament generada arran de la pandèmia pel Covid-19 està comportant en alguns casos l’agreujament de situacions ja de per sí complicades. Per això, des de l’ajuntament es vetlla per mantenir l’atenció a les persones. L’alcalde Isidre Pineda ha explicat avui en roda de premsa algunes de les gestions endegades per mantenir aquesta atenció i incrementar-la, si cal. Així, i per tal de detectar aquestes necessitats s’ha estretat la coordinació amb entitats socials del municipi com Caldes Solidària i s’ha donat tractament especial a algun nucli de persones nouvingudes amb necessitats i que requereixen atenció urgent.

A nivell de serveis socials, s’ha iniciat la tramitació de 15 targetes moneder per a famílies que han vist agreujada la seva situació pel confinament i s’ha incrementat la compra d’aliments per a les cistelles del Rebost Solidari, ja que s’han incorporat 26 persones més a aquest servei social, que amb aquestes incorporacions ja ofereix servei a 256 persones.

Pel que fa a targetes moneder, també se n’han gestionat 2 per donar dues noves beques de menjador a infants que les necessiten i se n’han tramitat 23 més per a infants del Centre Obert a partir de les necessitats detectades pels educadors de carrer que, tot i el confinament, mantenen el contacte amb els infants i joves via telèfon I whatsapp.

Finalment, pel que fa al servei de Teleassistència a persones grans que viuen soles, s’han cursat 3 noves sol·licituds.


 


 


 

Darrera actualització: 17.04.2020 | 08:30