L’ajuntament suministra connectivitat i distribueix dispositius informàtics a l’alumnat calderí

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 00:00

La distribució d'equips informàtics cxedits pels diversos centres educatius de Caldes als seus alumnes ha començat avui per part del personal municipal que també suministrarà connectivitat per complementar la dotació del departament d'Educació

L’ajuntament ha començat la distribució de dispositius informàtics a 115 alumnes dels diferents centres educatius de Caldes (escoles El Calderí, El Farell, Montbui i Escola Pia, institut Manolo Hugué i Pic del Vent, i escola d’adults El Roure Gros).

Dels 115 alumnes amb necessitats de dispositius tecnològics, 65 ja disposen de connectivitat i només requereixen de dispositius electrònics (ordinador o tauleta) que han estat cedits pels propis centres i distribuïts per l’ajuntament. En aquests primer repartiment, fet aquest divendres, el personal municipal també ha fet arribar a l’alumnat alguns carregadors i/o ordinadors que l’alumnat s’havia deixat al centre abans de l’inici del confinament.

Pel que fa a les connectivitats, que es distribuiran en posteriors repartiments ja que es troben en fase d’activació, hi ha 46 famílies que necessitarien connectivitat i dispositius electrònics i 4 que només requereixen connectivitat. En total són 50 connectivitats, de les quals 32 les cobreix el Departament d’Educació i la resta les proporcionarà l’Ajuntament, que – a més – farà la distribució del conjunt de dispositius, és a dir, dels proporcionats pel propi ajuntament i dels proporcionats pel departament d’Educació.


 


 


 

Darrera actualització: 27.04.2020 | 10:58