L’Ajuntament se suma a les concentracions de rebuig de l’assassinat del jove Samuel

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 15:00

L’Ajuntament convoca aquest dilluns a les 20 h davant de l’Ajuntament una concentració de rebuig de l’assassinat del jove Samuel, mort dissabte a La Corunya per un presumpte cas de LGTBIfòbia

Aquest dilluns 5 de juliol a les 20 h s’ha convocat una concentració de rebuig per l’assassinat del jove Samuel, de 24 anys, a La Corunya. L’Ajuntament se suma així als actes de rebuig convocats a diversos municipis de tot el país per denunciar aquest nou cas de presumpte agressió LGTBIfòbica. L’acte es durà a terme davant de l’Ajuntament i la regidora d'Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+, Ángeles Llive, llegirà el text de rebuig abans de fer el minut de silenci.

En relació a aquest cas, la policia ja ha detingut tretze persones per la seva presumpta relació amb la mort a cops d’aquest jove de 24 anys, la matinada de dissabte, a prop d’una discoteca del Passeig Marítim de la Corunya.

Només en el que portem d’aquest 2021, l’observatori contra l’homofòbia ha comptabilitzat 103 casos de LGTBIfòbia a Catalunya. Des de l’inici del recompte, el 2014, els casos ja freguen els 900.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 15:11