L'Ajuntament s'adhereix a "L'any europeu d'igualtat d'oportunitats per a tothom"

Divendres, 20 d'abril de 2007 a les 00:00
La Junta de Govern Local de dimarts 10 d'abril ha aprovat l'adhesió de l'Ajuntament de Caldes de Montbui a "L'any europeu d'igualtat d'oportunitats per a tothom" promogut per la Unió Europea.

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per a la construcció d'una societat europea cohesionada i igualitària. El seu propòsit és traslladar i conscienciar sobre la feina feta per la UE en l'àmbit de la igualtat i la lluita contra la discriminació. També ha de servir per mobilitzar tots els agents implicats en el desenvolupament de la nova estratègia i el nou marc d'igualtat d'oportunitats que defensa la Unió Europea també a partir de l'any 2007.

Els objectius específics que ha dissenyat la UE en aquest sentit són: conscienciar sobre el dret a la igualtat i a no patir discriminacions; estimular un debat sobre com augmentar la participació en la societat dels grups que pateixen discriminació; celebrar i facilitar la diversitat; promoure una societat amb més cohesió.

Les accions previstes per la UE contemplen la celebració d'actes com la primera cimera sobre la igualtat, el disseny de campanyes informatives i la realització d'enquestes i estudis d'àmbit comunitari o nacional. La Unió Europea ha previst destinar 15 milions d'euros a aquest projecte que acabarà el 31 de desembre de 2007.


Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:17