L’Ajuntament rep 31 persones en el primer dia d’atenció presencial amb cita prèvia

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 17:20

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania ha obert aquest matí després de 9 setmanes d’atenció exclusivament telemàtica. Una trentena de veïns i veïnes amb Cita Prèvia han estat atesos sota estrictes mesures de seguretat

L’OAC ha rebut 31 visites, 23 de les quals per fer tràmits sobre padró municipal. Les peticions relacionades amb el padró d’habitants han estat les més demandades, atès que fins la setmana passada la normativa estatal impedia fer altes o baixes de manera telemàtica (més informació).

De les vuit visites amb cita prèvia restants, sis han estat per sol·licitar a l’Ajuntament l’alta del certificat electrònic idCat, que permet la tramitació electrònica amb les administracions (més informació)

Només amb cita prèvia

Avui incorporat l’atenció presencial amb cita prèvia els següents serveis: l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania), l’Oficina d’Habitatge, Serveis Socials, Servei d’Aigua i l’Arxiu municipal.

L’atenció presencial es fa només a les persones que tenen hora concertada i l’Ajuntament us demana que prioritzeu, sempre que sigui possible, la tramitació electrònica a través de www.caldesdemontbui.cat/tramits.

Cita prèvia: com demanar hora

·         OAC: 93 865 56 56 / caldesm@caldesdemontbui.cat

·         Oficina d’Habitatge: 93 865 55 99 / habitatge@caldesdemontbui.cat / Serveis Socials: 93 865 54 20 / bsocial@caldesdemontbui.cat

·         Servei d’Aigua:  93 865 48 47 / info@serveisdecaldes.cat

·         Arxiu Municipal: 93 865 56 56 /arxiu@caldesdemontbui.cat

Atenció telefònica de dilluns a divendres de 8 a 15 h (excepte el Servei d’Aigua, que atendrà de 9 a 14 h). Adreça: Ajuntament de Caldes de Montbui. Pl. de la Font del Lleó, 11

Obertura amb seguretat

L’obertura d’aquestes oficines d’atenció es fa prèvia dotació de material d’autoprotecció per a tots els espais (mascaretes, gel hidroalcohòlic i guants) i la instal·lació de mampares per garantir distàncies segures entre personal i persones usuàries.

També s’organitzen torns perquè coincideixi un nombre segur de persones en funció de l’espai.

 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 17:33

Imatges

Obertura de l'OAC dilluns 18 de maig