L’Ajuntament reobre l’atenció presencial el 18 de maig, amb Cita Prèvia

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 13:39

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament reactiva l’atenció presencial a partir del 18 de maig, sempre amb Cita Prèvia. Demaneu hora i prioritzeu, si podeu, la tramitació telemàtica

El dilluns 18 de maig incorporen l’atenció presencial amb cita prèvia els següents serveis: l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania), l’Oficina d’Habitatge, Serveis Socials, Servei d’Aigua i l’Arxiu municipal.

L’atenció presencial es farà només a les persones que tenen hora concertada i l’Ajuntament us demana que prioritzeu, sempre que sigui possible, la tramitació electrònica a través de www.caldesdemontbui.cat/tramits.

Cita prèvia: com demanar hora

·         OAC: 93 865 56 56 / caldesm@caldesdemontbui.cat

·         Oficina d’Habitatge: 93 865 55 99 / habitatge@caldesdemontbui.cat / Serveis Socials: 93 865 54 20 / bsocial@caldesdemontbui.cat

·         Servei d’Aigua:  93 865 48 47 / info@gmssa.cat

·         Arxiu Municipal: 93 865 56 56 /arxiu@caldesdemontbui.cat

Atenció telefònica de dilluns a divendres de 8 a 15 h (excepte el Servei d’Aigua, que atendrà de 9 a 14 h). Adreça: Ajuntament de Caldes de Montbui. Pl. de la Font del Lleó, 11

Obertura amb seguretat

L’obertura d’aquestes oficines d’atenció es fa prèvia dotació de material d’autoprotecció per a tots els espais (mascaretes, gel hidroalcohòlic i guants) i la instal·lació de mampares per garantir distàncies segures entre personal i persones usuàries.

També s’organitzen torns, si és necessari, perquè coincideixi un nombre segur de persones en funció de l’espai.

Treball presencial de serveis essencials

Els serveis essencials, als quals l’Ajuntament adreça un especial agraïment, segueixen fent treball presencial: Policia Local, Brigades de Policia, d’Esports, de Jardineria i d’Obres, Agents Cívics, Servei d’Aigua, Neteja Viària, Neteja d’Equipaments i Recollida de Deixalles.

Teletreball

Pel que fa a la resta de serveis, el personal de l’Ajuntament continua teletreballant en tots els casos en els quals és possible.

Obertura d’equipaments

Pel que fa a l’obertura d’equipaments municipals, l’Ajuntament resta pendent de les ordres que s’emeten cada setmana en el marc del procés de desescalada.

A mesura que es confirma, es va publicant la informació sobre preinscripció i matrícula d’espais educatius municipals (escoles bressol, escola d’adults, taller d’art i escola de música).

Darrera actualització: 15.05.2020 | 12:47