L’Ajuntament renova contracte i amplia els serveis de manteniment de zones verdes amb la Fundació Privada Vallès Oriental

Divendres, 22 de setembre de 2017 a les 00:00

Caldes, amb la Fundació Vallès Oriental, fomenta la contractació de persones en situació de risc d’exclusió social i laboral i amplia el manteniment de zones verdes

L’Ajuntament de Caldes de Montbui i la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) han renovat el contracte de Serveis de manteniment dels parcs, les zones enjardinades i els vorals sense urbanitzar de les urbanitzacions i els polígons industrials i els treballs forestals en franges i zones verdes.

La firma del contracte per dos anys, prorrogable dos anys més, l’han anunciat aquest matí el regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri, i el director general de la Fundació Privada Vallès Oriental, Juan M. Monsalve Fernández.

La fundació ha estat la guanyadora del concurs de licitació, en el qual era requisit que l’entitat adjudicatària fos un centre especial de treball per tal de fomentar la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió. La Fundació és una entitat sense ànim de lucre que té com a objecte l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit de Catalunya.

El contracte, que s’ha adjudicat per un import de 101.200,00 € (IVA inclòs), amplia les condicions del servei i passa de tres persones a cinc (un cap i quatre operaris a jornada completa), fet que suposa afegir el manteniment de noves franges de protecció i parcel·les no urbanitzades. En concret, s’afegeixen les franges de Torre Negrell, Can Valls i El Farell i més parcel·les del nucli urbà i d’El Farell.

En general, la FVO assumeix:

·         La conservació, manteniment i millora de vorals i camins.

·         La conservació i manteniment de les parcel·les no edificades propietat de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i zones verdes interiors dels barris perifèrics de Can Regassol, Can Maspons i Lledoners.

·         El manteniment de la franja de protecció contra incendis forestals dels barris perifèrics de Can Maspons, Lledoners, Regassol, Saulons i Font dels Enamorats.

·         La conservació, manteniment i millora de parcs i zones enjardinades dels barris perifèrics.

La Fundació Privada Vallès Oriental

L’FVO és una entitat social sense ànim de lucre que va néixer a Granollers l’any 1965 i que té per objectiu l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit de Catalunya amb la finalitat de potenciar la seva qualitat de vida i vetllar perquè els seus drets com a persones siguin respectats.

La Fundació gestiona el Centre Especial de Treball  Xavier Quincoces, destinat a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i amb capacitat productiva per gaudir d’un contracte laboral i que també actua com espai de preparació per adquirir les habilitats necessàries per a la integració al règim de treball ordinari.

Més informació: http://www.fvo.cat

 

 

Darrera actualització: 22.09.2017 | 11:43