L'Ajuntament reforça la seva aposta per les Noves Tecnologies

Dilluns, 3 de febrer de 2014 a les 10:44

L’Ajuntament incorpora la fibra òptica per donar una connexió més eficient a totes les dependències i al Centre d'iniciatives empresarials.

Connexió per fibra òptica
L’Ajuntament ha contractat el servei d’un cabdal síncrona de 20 MB reals per tal de millorar els serveis d’accés a Internet a les seves instal•lacions. La fibra òptica permetrà donar una connexió més eficient a totes les dependències municipals així com al Centre d'iniciatives empresarials que ha experimentat un creixement en l’ocupació d’espais per part de noves empreses.

Plens en streaming
Després d'un seguit de proves en diferents sistemes d'streaming, finalment l'ajuntament disposa d'una càmera web amb servei d'steaming on-line, que permetrà oferir els plens o qualsevol altre acte que es realitzi a la sala de plens. Es podrà visualitzar des de qualsevol plataforma Pc, Mòbils (ios i android) o tabletes, a l’adreça:
http://www.caldesdemontbui.cat/ajuntament-seu-electronica/sala-de-plens-virtual/

Aposta pel programari lliure
Tanmateix, seguint en la línia d'utilització de programari en estàndards oberts, l’ajuntament està duent a terme la migració de la suite ofimàtica MSOffice (Microsoft) a Libre Office (The Document Foundation), migració que representarà un estalvi en llicències d'uns 25.000 € .

 

Darrera actualització: 03.02.2014 | 10:49