L’Ajuntament presenta un recull de 25 propostes literàries per Sant Jordi amb perspectiva de gènere, antiracisme i LGTBI+

Divendres, 21 d'abril de 2023 a les 00:00

“Per Sant Jordi, regala igualtat!” és el recull de propostes literàries per a totes les edats amb l’objectiu de per pensar i aprendre sobre la comunitat LGBTI+, la perspectiva de gènere i el feminisme, o contra el racisme

L’Ajuntament se suma a Sant Jordi amb una proposta literària de publicacions per a totes les edats amb l’objectiu de “fer un món més just”. La regidoria d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+ ha elaborat un llistat amb 25 propostes literàries pensades per avançar en el terreny de la igualtat, també, a través de la lectura.

“Per Sant Jordi, regala igualtat!” és el títol de la selecció de llibres per a tots els públics que, d’una manera o una altra, aborden qüestions relacionades amb la igualtat de gènere, els feminismes, les realitats LGBTI+ o l’antiracisme. D’aquesta manera, les persones que busquin llibres amb aquestes temàtiques de fons disposen d’una referència actualitzada que poden trobar al web de l’Ajuntament i a les xarxes socials.

La selecció s’estructura per categories d’edat: infantil, juvenil i adulta. I, a més, proposa una categoria extra “per saber-ne més!” amb un recull de llibres que permeten aprofundir en aquestes temàtiques.

Darrera actualització: 21.04.2023 | 12:08