L’Ajuntament ja treballa en les actuacions més votades a la 12ena Taula de Comerç amb els pressupostos participatius

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 00:00

Les propostes amb més puntuació han estat vendes creuades i la realització d’un segon vídeo promocional

En aquesta darrera trobada de la Taula de Comerç, celebrada el 21 de juliol i presidida per la regidora de Comerç i Consum, Núria Carné, hi van participar una vintena de comerciants i es va fer una reflexió conjunta sobre les actuacions a realitzar fins a finals d’any. Es van votar les propostes presentades adreçades a la dinamització del sector i que es finançaran amb pressupostos participatius de la regidoria de Comerç per aquest 2021. Vendes creuades, la realització d’un segon vídeo promocional i la col·locació d’una taula informativa al carrer són les propostes més votades per la Taula de Comerç, en les que s’està treballant.

A banda dels pressupostos participatius, a la mateixa Taula de Comerç, la regidoria va comunicar les altres accions de promoció comercial que portaran a terme en el que queda d’any com «Apunta’t al Carro», encesa de l’arbre de Nadal «Llums, Nadal i Shop in Caldes» i, «A Caldes, per Nadal un desig es fa real», una campanya que es fa conjuntament amb Ràdio Caldes. A la trobada també es va parlar de l’enllumenat de Nadal i de la sonorització dels eixos comercials durant aquestes festes.

La Taula de Comerç també va servir per informar sobre accions de dinamització comercial que ja estan en marxa com la plataforma de compra en línia Compraprop que podeu trobar clicant aquí o anant a l’adreça https://compraprop.rieradecaldes.com/, i de la qual en formen part els establiments dels municipis integrants de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) i que són, a més de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

També es va informar de les campanyes online que s’estan duent a terme amb els perfils propis de la marca comercial municipal “Shop in Caldes, Compra a Caldes” a Facebook, Instagram i a Twitter.

Encara pel que fa a accions de dinamització que s’estan portant a terme es va informar que aviat veurà la llum el projecte de “Dinamització comercial al Casc Antic” a l’espera de confirmar la concessió d’una subvenció de la Generalitat. Aquest és un pla per revitalitzar el barri a nivell comercial.

Finalment, un altre dels punts forts de la darrera Taula de Comerç va ser la presència d’agents dels Mossos d’Esquadra que van presentar els resultats de la “Diagnosi del comerç de Caldes de Montbui”. En aquest sentit, es va parlar de mesures preventives i de col·laboració conjunta entre el cos de policia i els comerciants per a la prevenció de possibles actes delictius als establiments. Al llarg de la presentació es va establir un diàleg per aclarir dubtes de les persones assistents i dues assistents van oferir-se voluntàries com a punt d’enllaç entre el comerç calderí i els Mossos d’Esquadra.

La dotzena Taula de Comerç va ser l’última que va presidir la regidora de Comerç i Consum, Núria Carné, ja que ha assumit la regidoria de Salut i serà substituïda per la regidora Carme Germà, com a regidora de Comerç.

 

Darrera actualització: 17.09.2021 | 15:00

Imatges

La celebració de la Tayula de Comerç es va fer el juliol i on line