L’Ajuntament inverteix 40.000 euros en treballs de millora dels centres educatius del municipi durant l’estiu

Dimarts, 27 de juliol de 2021 a les 09:00

Entre juliol i setembre l’Ajuntament inverteix 40.000 euros en la millora dels centres educatius. L’actuació més important econòmicament és la renovació dels equips informàtics de l’Escola d’Adults

Aquest estiu l’Ajuntament inverteix uns 40.000 euros en obres i treballs de millora dels centres educatius públics de Caldes de Montbui. És una xifra similar a la que s’ha invertit en anys anteriors per tal de fer el manteniment de les instal·lacions educatives del municipi durant les vacances d’estiu. Entre el juliol i el setembre s’actuarà en pràcticament tots els centres educatius del municipi. L’única excepció és l’escola El Calderí i l’Institut Pic del Vent, que en aquest cas s’està desenvolupant el projecte de construcció del nou edifici de l’institut-escola.

Pel que fa a tasques de manteniment, l’escola El Farell és la que rep una inversió més elevada, coincidint amb la celebració dels 50 anys d’aquest centre educatiu. D’una banda, es destinen uns 6.000 euros als treballs de reparació de les esquerdes i a repintar la façana de l’edifici. També s’ha aplicat una nova capa de pintura en algunes de les aules. D’altra banda, es duen a terme els treballs de reforç de l’estructura i suport de les persianes de les finestres d’una de les aules, per un import d’uns 3.000 euros.

A l’escola Montbui s’han instal·lat uns elements (una mena de carpa) per generar un espai d’ombra al pati del centre. La construcció i instal·lació d’aquesta nova estructura té un cost de poc més de 4.000 euros.

Les escoles bressol municipals també han aprofitat la pausa estiuenca del curs escolar per fer petites millores. A l’escola bressol municipal Gegant del Pi s’han invertir 1.200 euros en la insonorització de l’aula de castellers. Mentre que a l’escola bressol municipal La Lluna, s’han destinat uns 1.700 euros en les tasques d’enjardinament de l’entorn i la instal·lació de nous elements de joc pels infants (troncs de pi de diferents alçades). També s’ha construït una nova tanca de fusta amb una porta d’accés.

Més enllà d’aquestes actuacions, la inversió econòmicament més important correspon a l’escola d’adults El Roure Gros. En aquest cas, es destinen 18.000 euros a la renovació dels 15 equips informàtics que té el centre. Un canvi que permet posar al dia l’aula d’informàtica amb equips d’última generació que permetran el desenvolupament de noves aules i formacions.

Per la seva banda, l’escola municipal de música Joan Valls destinarà uns 6.000 euros a la insonorització d’una de les aules del centre.

Darrera actualització: 27.07.2021 | 09:12