L’Ajuntament impulsa el projecte Treball als Barris per afavorir la intervenció sociolaboral de joves d’entre 16 i 29 anys

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00

El projecte Treball als Barris, impulsat per l’Ajuntament i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, té a com a objectiu afavorir l’ocupació i la millora socioeconòmica del territori

L’Ajuntament de Caldes de Montbui impulsa un programa d’intervenció sociolaboral amb  joves d’entre 16 a 29 anys gràcies al projecte Treball als barris. Aquesta iniciativa té com a finalitat contribuir a l’equilibri territorial i social, posant a disposició del ciutadà/na  un conjunt d’accions en l’àmbit de l’ocupació que afavoreixi el seu desenvolupament i per tant una millora socioeconómica del territori.

Treball als Barris ofereix als joves que hi estiguin interessats atenció personalitzada i acompanyament d’una orientadora laboral durant tot el procés de millora de l’ocupabilitat i la recerca de feina. Paral·lelament, també hi ha la possibilitat de confeccionar plans individuals ajustats a les demandes dels joves del municipi, encaminats a aconseguir l’objectiu inicial que cada un dels interessats es plantegin.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

El projecte Treball als Barris dur a terme accions grupals i individuals amb cada un dels interessats. A nivell individual, es fa una anàlisi de l’ocupabilitat, una definició de l’objectiu laboral i del pla de treball, i una tutorització individualitzada per l’acompanyament en el procés de recerca de feina. A nivell grupal, els aspectes que es treballen per afavorir l’ocupabilitat són el coneixement de l’entorn i del mercat de treball, el desenvolupament de competències base i transversals i, finalment, s’aborda la motivació cap a l’ocupació i la millora competencial.

Els interessats en iniciar el seu projecte de millora de l’ocupabilitat, o els interessats en rebre suport per millorar els resultats de la recerca de feina, es poden adreçar a La Piqueta (telèfon 93 862 70 25 o clubfeina16@caldesdemontbui.cat) per demanar informació del projecte Treball als Barris.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 09:29