L’Ajuntament i APINDEP signen l’acord per destinar un habitatge municipal a persones amb diversitat funcional

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 17:00

La cooperativa APINDEP i l’Ajuntament han signat el conveni per destinar a lloguer per a persones amb diversitat funcional un habitatge de propietat municipal del carrer de Sant Pau

La Societat Cooperativa de Consumidors i Usuaris APINDEP Ronçana i l’Ajuntament han signat el conveni que permet destinar a lloguer social un habitatge de propietat municipal. EN concret, es tracta d’un pis de 85 m2 ubicat al carrer de Sant Pau que es destinarà de forma immediata a persones amb diversitat funcional.

L’habitatge, que disposa de 4 habitacions, 2 banys i una àmplia terrassa, ha permès l’entrada immediata dels nous inquilins. Segons estableix el conveni, APINDEP disposarà de l’habitatge durant 7 anys que es poden prorrogar 3 anys més. En total, un màxim de 10 anys. L’acord té com a objectiu facilitar l’accés a l’habitatge de les persones amb diversitat funcional del municipi.

Aquest conveni/contracte de lloguer que ha signat l’Ajuntament amb aquesta cooperativa forma part del projecte pilot “Mi Casa: una vida en comunidad” que gestiona, entre d'altres, APINDEP. Una iniciativa que ha rebut el suport econòmic dels fons Next Generation per fomentar la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional.

Darrera actualització: 22.03.2023 | 12:24

Imatges