L’Ajuntament homenatja Petra Garcia Izquierdo pels seus 102 anys

Dilluns, 6 de febrer de 2023 a les 00:00

La centenària Petra Garcia Izquierdo, que viu a la residència La Nostra Llar de Caldes de Montbui, ha celebrat els 102 anys envoltada de la seva família i del personal de la residència que li han preparat una festa

L’alcalde Isidre Pineda i la regidora de Gent Gran Activa Núria Carné han visitat aquest dilluns Petra Garcia Izquierdo, que aquest diumenge ha complert 102 anys i des dels 100 viu a la residència La Nostra Llar de Caldes de Montbui.

Mare d’un fill i una filla, àvia de 5 nets i netes i besàvia de 3 besnétes, Petra Garcia va viure sola fins els 93 anys i va venir a viure a La Nostra Llar un cop complerts els 100 anys, després de la pandèmia.

Asturiana de naixement, Petra Garcia va venir a Catalunya als anys 60 i es va casar a Barcelona, on va viure i regentar una fruiteria al barri de la Trinitat. Petra recordava avui al costat de la seva filla que mentre va tenir la fruiteria es llevava molt d’hora al matí per anar al Born a buscar la fruita.

Després de Barcelona i abans de venir a Caldes de Montbui, la Petra va viure a Mollet del Vallès.

Petra Garcia s’ha mostrat contenta amb la visita rebuda i amb la vida viscuda i ha demanat al jovent que porti una vida honrada.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 14:16

Imatges