L’Ajuntament edita el llibre “100”, una recopilació del centenar d’entrevistes publicades a El Calderí els últims 6 anys

Dimarts, 19 de setembre de 2023 a les 10:00

“100” és el títol del llibre que ha publicat l’Ajuntament en què recull les 100 entrevistes a calderins i calderines publicades a la contraportada d’El Calderí des de l’abril del 2017

L’Ajuntament de Caldes de Montbui edita el llibre “100”, un recull del centenar d’entrevistes a calderins i calderines que han estat publicades a la contraportada d’El Calderí des de la seva primera edició, a l’abril del 2017. La publicació s’ha fet coincidint amb el sisè aniversari d’aquesta publicació local i després d’haver arribat al centenar d’entrevistes publicades.

Durant aquests 6 anys, un centenar de persones residents i/o nascudes al municipi han compartit la seva història de vida, part de la seva identitat, de la seva professió i passió, la seva manera d’entendre el món o el seu propi estil de vida amb els lectors i lectores de la publicació. Al llibre apareixen des de representants d’entitats locals, a estudiants, artistes emergents o d’altres de més prestigi, passant per esportistes, amants de la naturalesa o bé, professionals experts en diversos camps laborals.

L’objectiu d’editar aquestes entrevistes en format llibre és doble. D’una banda, fer un recull de les reflexions i les paraules d’aquest centenar de testimonis. D’altra banda, convertir la publicació en una mostra representativa de l’essència calderina. Precisament, pel fet que es tracta d’un recull de veus provinents de la societat calderina des de multitud d’àmbits, el llibre també es farà servir com a regal institucional, tal i com ja es fa amb altres publicacions que aporten valor al fet calderí.

Del llibre, que s’ha publicat aquest mes de març, se n’ha fet una edició única de 250 exemplars. D’aquests, 100 seran distribuïts gratuïtament entre els protagonistes del llibre, que en podran recollir un exemplar al Museu Thermalia. També es repartiran exemplars entre els centres educatius del municipi i a la Biblioteca de Caldes. La resta d’exemplars es posaran a la venda a un preu de 10€ i es podran adquirir al Museu Thermalia.

Els noms dels 100 protagonistes, en ordre de publicació, són: Jordi Martín Clerch, Ainhoa Campabadal, Pau León, Esther Condal, Quim Dasquens, Emma Garcia, Ramón Solé, Albert Xalabarder, Maribel Merino, Mossèn Xavier Blanco, Vicenta Pallarès, Xavier de Castro, Assumpció Ros, Jaume Pieres, Núria Puigivila, Vincenzo Cavallaro, Marta Devesa, Pepe Beunza, Andrea Garcia, Francesc Pulido, Montse Estrada, Josep Checa, Fina Soley, Jordi Soler, Antònia Comajuncosa, Josep Riu, Gemma Casamayor, Abel Coll, Helena Pielias, Luis Robisco, Arnau Baulenas, Eva Termes, Josep Muntal, Anna Puig, Maria Font, Esther Garcés, Eduard Xalabarder, Marina Meneses, Arnau Ecke, Montse Pieres, Mirko Carturan, Marta López, Ferran Jurado, Cristina Arañó, Jaume Balart, Albert Tusell, Ester Ventura, Rafael Fiestas, Anna Mas, Marc Miras, Marta Sternecker, Josep Artigas, Maria Núria Revetlle, Raimundo Garcia, Teresa Baró, Jaume Casals, Núria Carnicero, Raúl Fernández, Rosa Permanyer, Jordi Graví, Joan Serra, Gemma Garriga, Esther Tenedor, Josep Maria Gavín, Conxi Sánchez, Ramon Vilanova, Jordi Solé, Carme Ortega, Jordi Canet, Pilar Butjosa, Gerard Giménez, Marta Mas, Arnau De Villasante, Daniel López, Carla Linares, Loli Olivares, Sergio Espinosa, Ruth Prado, Joan Anglí, Mireia Canet, Djamme Sissoko, Núria Vives, Bernat Bosser, Ana d’@analovelytwins, Jordi Sánchez, Anna Tantinyà, Santi Fíguls, Marc Congost, Anna Puigdueta, Vanessa Olmos, Ferran Monterde, Anna Madrid, Marc Xalabarder, Àngels Marzo, Toni Gutiérrez, Paula Labazuy, Sergi Barrera, Josepa Forns, Berta Mayol i Isidre Pineda.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 14:20