L’Ajuntament de Caldes fa difusió de l’impacte de la covid-19 en la defensa dels Drets Humans

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 17:15

L’Ajuntament de Caldes de Montbui segueix donant suport al projecte de Ciutats defensores dels Drets Humans fent difusió de l’impacte de la covid-19 en la defensa dels drets humans

Arrel de la situació de pandèmia viscuda la primavera passada, l’Ajuntament de Caldes de Montbui va haver d’ajornar les activitats de sensibilització com a municipi adherit des de 2017 al projecte Ciutats defensores dels Drets Humans. Donada la impossibilitat de dur a terme actes presencials, l’entitat ha creat material audiovisual on defensors i defensores dels drets humans expliquen la situació actual als seus països en matèria de drets humans en context de la covid-19, com Maria Sol Taule (Filipines), Edilberto Daza (Colòmbia), Dimir Viana (Brasil) o Marcelline Nyirandwamungu (Ruanda), entre d’altres.

Totes les institucions i municipis que formen part del projecte, han acordat difondre a través del seus canals aquest material per fer-lo arribar a escoles, entitats i instituts. Com a municipi solidari, l’Ajuntament de Caldes de Montbui s’ha compromès a difondre el material reafirmant així el seu compromís municipal garant dels drets humans, la cooperació internacional i la solidaritat.

En el següent enllaç podreu conèixer qui són els defensors i defensores dels Drets Humans i conèixer una mica més els activistes:

https://ciutatsdretshumans.cat/defensores

Podeu seguir els perfils de xarxes socials de Ciutats defensores dels Drets Humans:

Instagram: @ciutatsddhh

Twitter: @ciutatsddhh

Facebook: @ciutatsddhh

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UClz8ob78gQQ83cWVJvBlvmA

 

O seguir les accions de l’entitat a la web https://ciutatsdretshumans.cat/

Darrera actualització: 18.09.2020 | 17:42