L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha cedit un cotxe per al repartiment a domicili com a única solució per arribar a les urbanitzacions de manera immediata

Divendres, 10 d'abril de 2020 a les 00:00

Ajuntament i establiments que han volgut participar en aportar solucions per resoldre les diferències entre nucli urbà i urbanitzacions han tirat endavant la millora del servei de repartiment a domicili d’una empresa local oferint un vehicle

La mesura està beneficiant a comerciants sense recursos propis i famílies i no està suposant un increment del lucre d’un privat, atès que aquest ha d’assumir a canvi el servei a les urbanitzacions, que és deficitari

El repartiment a domicili a urbanitzacions a Caldes de Montbui no es prestava per ser deficitari per a la iniciativa privada. En afegir un vehicle s’afavoreix la cobertura del servei de repartiment a domicili a totes les famílies, sense distincions per territori.

L’Ajuntament ha estat disposat en tot moment a parlar amb ciutadania i entitats per seguir aportant idees i propostes constructives que garanteixin la cobertura de necessitats bàsiques a totes les famílies i minimitzin els desplaçaments dins i fora del nucli urbà. La porta a noves propostes com la d’aquesta empresa local ha estat sempre oberta.

I recorda que les solucions en l’estat d’alarma han de ser imaginatives, ràpides i eficaces, perquè minimitzar el risc és una feina de minut a minut.

També recorda que, en virtut, l’estat d’alarma, les condicions de contractació i els procediments habituals de l’administració han estat alterats. El govern local desitja que el retorn a la normalitat arribi el més aviat possible i, fins llavors, demana a la població que segueixi apostant per les moltes mostres de solidaritat, empatia, col·laboració i ganes d’afavorir l’interès general que ha demostrat des del passat 12 de març.
 

Finalment, l’Ajuntament se suma al missatge del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, qui, davant el confinament, recomana a la ciutadania extremar la cura amb la desinformació. Pregunteu a l’administració i consulteu fonts oficials, també treballem perquè els vostres dubtes quedin contestats.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 00:03