L’Ajuntament convoca la 3a edició de la Nit de les idees, nit de les empreses

Dijous, 31 de maig de 2018 a les 09:00

Recordeu que el 14 de juny finalitza el termini per presentar candidatures a la convocatòria de la 3a Nit de les idees, nit de les empreses. Informeu-vos a www.caldesdemontbui.cat/Nitdelesidees.

 

 

Isidre Pineda, primer tinent d'alcalde

Marc Pujol, d'impremta Cal·lígraf. Empresari guardonat a la 2a Nit de les idees i jurat de la 3a edició

La 3a edició de la Nit de les idees, nit de les empreses, en què s'atorgaran premis a les millors idees, projectes i empreses de Caldes de Montbui, se celebra el 29 de juny. L’objectiu d’aquests premis bianuals és reconèixer la creativitat, la innovació i la iniciativa emprenedora del teixit empresarial calderí. La convocatòria inclou un valor afegit per als candidats, ja que ofereix formació d’aspectes claus i assessorament sobre com impulsar i comunicar amb eficàcia els projectes.

El certamen estableix cinc categories: Millor idea jove; Millor projecte emprenedor; Millor iniciativa empresarial; Millors iniciatives innovadores dins d’empreses i l’emblemàtic reconeixement a Empreses centenàries. Algunes categories inclouen premis de fins 1.000€.

La nit dedicada a la intel·ligència empresarial calderina s’organitza des dels serveis de La Piqueta, Desenvolupament Econòmic Local, amb especial implicació del Servei d’Empresa, i se celebra a Caldes Emprèn, la nau de cessió d’espais per a empreses que l’Ajuntament dinamitza i que està situada al polígon industrial La Borda.

La convocatòria de la 3a Nit de les idees, nit de les empreses ha estat presentada pel primer tinent d’alcalde, Isidre Pineda, i ha comptat amb Marc Pujol, propietari de la impremta Cal·lígraf, guardonada durant la segona edició dels premis, i membre del jurat d’aquesta edició. Pujol ha explicat la seva experiència i ha animat a l’empresariat i l’emprenedor calderí a fer servir aquest esdeveniment com a plataforma de llançament de bones idees empresarials.

Les candidatures es poden presentar fins el 14 de juny. Trobareu tota la informació a www.caldesdemontbui.cat/Nitdelesidees.

Suport i acompanyament en la construcció de les candidatures

La Nit de les idees, nit de les empreses té un doble objectiu: reconèixer l’excel·lència i la capacitat d’innovació del teixit empresarial local i afegir eines per a una eficient comunicació de grans projectes. Per això, la convocatòria inclou un programa d’orientació i assessorament que ajudarà als candidats en la definició i la comunicació del model de negoci, la idea, el projecte o l’empresa. Aquest procés inclou sessions per ensenyar la utilització de l’eina SCOPE o per elaborar vídeos de presentació dels projectes.

La Piqueta - Desenvolupament Econòmic Local

Servei Empresa

C. Dr. Delger, 5 · T 93 862 70 25 · serveiempresa@caldesdemontbui.cat

 

Els premis de la Nit de les idees, nit de les empreses es lliuraran el 29 de juny de 2018 a les 20.00 h al Centre d’Iniciatives Empresarials – Caldes Emprèn.

Darrera actualització: 31.05.2018 | 11:40