L'Ajuntament construeix un pas de vianants sense llamborda entre la Residència i la plaça de Catalunya

Divendres, 20 d'abril de 2007 a les 00:00
 

L'Ajuntament ha optat per aplicar una mesura provisional als problemes de mobilitat que suposa l'estat de les llambordes entre la Residència Santa Susanna i la plaça de Catalunya. Per això en els propers dies construirà un pas de vianants on la llamborda serà substituïda per asfalt i que connectarà aquests dos espais.

 

Solucionar aquest problema és una vella reivindicació dels usuaris de la Residència Santa Susanna i veïns de l'entorn, perquè l'estat de la via dificultava el pas de persones amb mobilitat reduïda. L'Ajuntament esperava aplicar una solució definitiva amb l'execució del projecte d'urbanització i millora de tot el carrer Font i Boet, però l'endarreriment d'aquest projecte obliga a prendre una mesura provisional.

 

L'Ajuntament també té previst salvar les llambordes per creuar el carrer Font i Boet a l'alçada de la Residència. Per això està estudiant com salvar el desnivell d'aquest tram de via, que fa més difícil aplicar una solució provisional.

 

La solució definitiva als problemes de vialitat per a persones amb mobilitat reduïda que suposa el carrer de Font i Boet resta pendent de l'execució del projecte d'urbanització i millora d'aquesta via.

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:17