L’Ajuntament aporta 7000€ al projecte Món Local Covid-19 del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 14:50

L'Ajuntament de Caldes ha decretat una aportació de 7000€ a la campanya d'emergència engegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per contribuir a la continuïtat dels projectes 

L’aparició de la Covid-19 ha abocat al món sencer a una crisi amb efectes devastadors, que traspassen fronteres. Segons les Nacions Unides, es preveuen greus conseqüències en aquells països on els sistemes de salut pública i protecció social són inexistents o insuficients, o en campaments de persones refugiades, on les condicions de salubritat són deficients per evitar l’expansió del virus.

En aquest context, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha engegat una campanya d’emergència per tal que els projectes i programes desplegats durant els darrers anys puguin tenir continuïtat i superar les complicacions derivades de la Covid-19. 

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, que forma part i actualment presideix el FCCD, ha aportat 7000€ a la campanya d’emergència Món Local Covid-19 que constitueix una resposta d’emergència per fer front als efectes de la Covid-19 en projectes actius a països on la cooperació municipal és més present, tals com Amèrica, Àfrica Occidental i del Nord, Sahara Occidental o Món Local Refugi, en el que Caldes participa.

L’objectiu de la campanya és garantir que els recursos arribin a la població més afectada i donar resposta a les necessitats detectades pels actors locals que treballen al territori.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:51