La vila estrena “L’obrador de l’olla de Caldes” durant el Mercat de Nadal

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 00:00

La cuina de l’antic col·legi del Carme és ara un obrador adaptat per fer els preparatius del brou termal que ofereix Thermalia als mercats i fires i que es cuina en l’olla més gran de Catalunya


Un dels primers beneficis de l’adquisició de l’antic col·legi del Carme per part de l’Ajuntament és la recuperació de l’antiga cuina escolar per convertir-la en un obrador professional.

Aquest novembre “L’obrador de l’olla de Caldes” servirà per fer els preparatius del brou termal i la carn d’olla de Nadal. A més, a partir d’ara serà la cuina per on passaran els ingredients de les ofertes gastronòmiques que fa Thermalia a les fires locals i a l’entorn de l’olla gegant, l’aigua termal i la cocció amb llenya. 

Per habilitar l’espai com a obrador certificat i adaptat a normatives sanitàries s’ha fet una intervenció en la instal·lació elèctrica, parets, portes, aïllaments i pintures. També s’ha instal·lat mobiliari de cuina (càmera i frigorífics  per garantir conservació aliments, piques professionals per netejar els ingredients, mostradors per treballar i armaris modulars per guardar les gàbies on es posen els ingredients del caldo).

Visiteu l’obrador durant el Mercat de Nadal

Per tal de presentar la nova instal·lació a la ciutadania, Thermalia mantindrà obertes les portes del pati de l’antic col·legi del Carme (entrada des del carrer de Canal).  Les visites es podran acostar fins les finestres de l’obrador i veure’l des de fora.

Darrera actualització: 16.11.2021 | 09:23