La Taula de Comerç prioritza la creació d’una plataforma virtual per atendre els nous hàbits de consum

Dijous, 7 de març de 2019 a les 09:00

Comerciants locals, reunits en la tercera sessió de la Taula de Comerç impulsada per l’Ajuntament, prioritzen objectius com la venda on line o la creació i promoció d’una marca comercial calderina

Marina Meneses, Joc de Paraules

Carles Gironès, president de PIMEC Comerç Vallès Oriental

 

 

Dimecres 6 de març ha tingut lloc aquesta trobada a Les Cases dels Mestres, amb l’objectiu de concretar en quin projecte estratègic s’inverteixen els 20.000€ de pressupostos participatius de l’Ajuntament de Caldes de Montbui destinats a dinamització comercial.

Una vintena d’assistents van posar sobre la taula temes relacionats amb el posicionament i la presència virtual, la creació de marca, la peatonalització o l’aparcament, entre altres. Un cop debatuts, la votació va donar avantatge a la necessitat del comerç calderí de posar-se al dia en l’ús de noves tecnologies i de crear un portal web. La plataforma virtual, segons les reflexions de la taula, els garantiria la presència a Internet, imprescindible en qualsevol model de negoci, i plantejaria serveis addicionals a clients i usuaris, com ara la distribució a domicili. A la proposta més votada la van seguir la creació i potenciació d’una marca del comerç calderí que doni prestigi i identitat al sector i l’estudi d’un projecte de peatonalització del centre comercial.

Tot seguit es farà l’estudi de viabilitat de les propostes i es concretarà a què es destinen els  20.000€ que ofereix l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

A la taula van assistir 17 comerciants, el primer tinent d’alcalde, Isidre Pineda, la regidora de Comerç, Núria Carné, i el president de PIMEC-Comerç Vallès Oriental, Carles Gironès.

L’aventura tot just comença

Un cop presa la decisió, comerciants i administració han de definir i construir els projectes. Les sessions se seguiran convocant de manera mensual i l’Ajuntament recorda que la Taula és oberta a tots els comerciants de Caldes de Montbui.

La Taula de Comerç, seguint l’exemple d’altres experiències de pressupost participatiu d’èxit, com la Taula de Turisme o el Nervi Jove, es va crear al gener amb l’objectiu de dissenyar un Pla Estratègic del Comerç calderí. Les seves trobades són obertes i tenen lloc en dimecres, de 15 h a 16.45 h, a Les Cases dels Mestres.

Més informació: Servei d’Empresa (La Piqueta, c. Dr. Delger, 6 – T. 93 862 70 25 – serveiempresa@caldesdemontbui.cat).

Darrera actualització: 07.03.2019 | 13:10

Imatges

Taula de Comerç 060319 Taula de Comerç 060319