La sèrie “Moebius” de TV3 posa el punt i final a Caldes amb una festa amb els actors, l’equip tècnic i unes 300 persones

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 14:00

“Moebius” tanca temporada amb l’emissió de l’últim capítol en una festa al parc de Can Rius de Caldes de Montbui amb actors i actrius, equip de producció i TV3, i uns 300 seguidors de la sèrie

El parc de Can Rius, un dels escenaris que apareixen a la sèrie “Moebius” de TV3, ha estat també el lloc escollit per posar el punt i final a aquesta coproducció de Veranda TV i Televisió de Catalunya. Aquest dilluns 12 de juliol s’ha emès l’últim capítol d’aquest thriller amb una festa amb els actors i actrius protagonistes, part de l’equip tècnic, i amb gairebé 300 persones de públic.

L’alcalde, Isidre Pineda, el director de TV3, Vicent Sanchís, i el director de la sèrie, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i han fet la presentació de l’últim capítol d’aquesta producció. A l’acte també han assistit el guionista de la sèrie, Piti Español, i els productors de Veranda TV, Aitor Montánchez i Ignasi Comillas, el cap de Ficció de TV3, Oriol Sala-Patau, i la consellera de la CCMA, Rita Marzoa.

L'alcalde, Isidre Pineda, valora la importància que té la sèrie pel municipi.

Eduard Cortès, director i cocreador de la sèrie. 

Piti Español, guionista de la sèrie. 

Abans i després de l’emissió del capítol, el grup The Sappys’s, que apareix a la sèrie, ha estat l’encarregat d’amenitzar la festa amb la interpretació en directe d’alguns dels seus temes.

“Moebius” és un thriller d’investigació situat al municipi de La Farga, un poble fictici de la Catalunya interior on tothom coneix tothom, però ningú confia en ningú. Caldes de Montbui és, a la sèrie, aquest petit poble on transcorre l’acció. La trama de la sèrie se centra en un cas que afecta un alumne de l’institut d’aquest municipi. Creada per Eduard Cortés i Piti Español, la sèrie consta de 10 episodis de 40 minuts, i ha estat una aposta de TV3 per a donar visibilitat a nous joves talents.

Darrera actualització: 13.07.2021 | 13:37