La regidora Ángeles Llive Cruz serà diputada al Parlament

Dimarts, 27 de juliol de 2021 a les 00:00

Ángeles Llive Cruz s’incorporarà com a diputada del grup parlamentari d’ERC al Parlament de Catalunya en els propers dies

La regidora d'Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+, Nova Ciutadania, Salut, Participació Ciutadana i Voluntariat, i Cooperació i Solidaritat Ángeles Llive Cruz s’incorporarà en els propers dies com a diputada del grup parlamentari d’ERC al Parlament de Catalunya juntament amb Eugeni Villabi i Jaume Butinyà. El grup parlamentari ja ha iniciat els tràmits davant de la Junta Electoral per notificar les credencials de la diputada i els dos diputats que es preveu s’incorporin en un ple extraordinari.

Els dos nous diputats i la diputada venen a substituir Roger Torrent, Teresa Jordà i Laura Vilagrà que deixen la seva acta de diputats per centrar-se en exclusiva en les seves noves tasques al govern de Catalunya i que ja han presentat la seva renúncia.

Angeles Llive Cruz exerceix el càrrec de 5ª tinenta d’alcalde i regidora de l’Ajuntament de Caldes de Montbui en règim de dedicació parcial del 50% des de les eleccions del 2019

Va néixer a Quito (Equador) l’any 1974. Ha cursat la seva formació al col·legi T.H.E. Quito i el curs de Formació Professional d'Auxiliar Administratiu i Enregistrament de Dades a Les Cases dels Mestres de Caldes de Montbui. La seva trajectòria professional està relacionada amb el comerç i l’atenció al públic. És fundadora de l’entitat sense ànim de lucre Virgen del Quinche del Equador, a Caldes de Montbui. 

 

Darrera actualització: 27.07.2021 | 13:11