La propera estrena de Netflix, “El cuerpo en llamas”, roda una part de la trama a l’antiga escola del Carme

Dimecres, 11 de gener de 2023 a les 00:00

La productora Gigurri ha convertit espais de l’antiga escola del Carme en una presó per a dones, un dels escenaris de la sèrie que Netflix estrenarà a la primavera amb Ursula Coberó i Quim Gutiérrez com protagonistes

 
Entre finals de desembre i principis de gener, Caldes de Montbui ha acollit el rodatge d’algunes de les escenes que tenen lloc en la sèrie “El cuerpo en llamas”, de Netflix.
 
Els actor catalans Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez protagonitzen aquesta mini sèrie que la plataforma estrenarà properament, sota la direcció Jorge Torregrossa y Laura Mañá i amb la producció de Gigurri.  La trama criminal relata els fets que van tenir lloc l’any 2017, en trobar-se una persona morta al pantà de Foix, en Barcelona.
 
L’Ajuntament destinarà els beneficis obtinguts pel rodatge de la sèrie a Caldes de Montbui a la rehabilitació d’elements patrimonials cabdals per al caràcter històric i termal del municipi, com ara les Termes Romanes.
 
També se suma a l’agraïment expressat per la productora per la col·laboració mostrada pel veïnat durant els dies de muntatge, rodatge i desmuntatge.
 
 
 
El Carme: escola en el passat, escenari en el present i espais sociocultural en el futur
 
L’antiga escola El Carme, del carrer de Bellit, va ser adquirida per l’Ajuntament l’any 2021. Els darrers anys ha despertat l’interès de produccions com “Maricón perdido” i “El cuerpo en llamas”, que han convertit el seus espais en escenaris de rodatge.
 
Aquest 2023 El Carme enfila una nova etapa que culminarà el 2024, quan es preveu convertir-la en un espai sociocultural al centre de la vila, dissenyat gràcies a la participació ciutadana. L’arribada dels aproximadament 3 milions d’euros procedents dels fons Next Generation permetrà tirar endavant el projecte de remodelació.
Darrera actualització: 11.01.2023 | 11:28

Imatges