La Policia Local posa en marxa un dispositiu especial de vigilància per evitar els robatoris als domicilis durant les festes

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 01:00

Aquest desembre la Policia Local ha implementat un dispositiu intensiu de vigilància i control en les zones del municipi on les últimes setmanes ja s’han registrat robatoris a domicilis

La Policia Local ha posat en marxa un dispositiu especial de vigilància intensiu i control per evitar els robatoris als domicilis durant les festes. En concret, aquest desembre s’ha intensificat la presència de les patrulles en les zones del municipi on les últimes setmanes ja s’han registrat algunes entrades a domicilis particulars. Paral·lelament, els agents estan investigant els robatoris, tots ells sense violència, que s’han registrat fins ara. Tots segueixen un mateix patró: els autors són persones joves que actuen en parelles i, en general, s’han produït a partir de mitja tarda.

A banda d’aquest reforç i intensificació de la presència policial als carrers, la Policia Local també demana la col·laboració de la ciutadania davant de possibles situacions o moviments sospitosos durant els dies de festes. En aquest sentit, si s’escolta un soroll estrany o s’adverteix la presència de persones amb actitud sospitosa a les rodalies del domicili, cal trucar la policia. Així mateix, en cas d’observar portes o finestres forçades o indicis que s’hagi pogut produir un robatori, es recomana no tocar res i avisar directament a la policia.

Precisament, l’ajuda ciutadana ja ha permès a la Policia Local recuperar alguns dels objectes que podrien correspondre a alguns d’aquests robatoris. Els agents estan investigant els objectes que han trobat abandonats en un camí proper al nucli urbà després de rebre l’avís d’un ciutadà.  

 

Posat a disposició judicial el presumpte autor de diversos robatoris a vehicles

La Policia Local ha identificat i posat a disposició judicial el presumpte autor de diversos robatoris a cotxes que estaven estacionats a diferents pàrquings del nucli urbà. Es tracte d’un jove de 21 anys veí de Caldes de Montbui a qui se li imputen diversos delictes després que els agents policials hagin localitzat diversos dels objectes robats a l’interior del seu vehicle.  

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:19