La Policia Local ha detingut nou persones en dos robatoris

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 13:00

Els detinguts, que han passat a disposició judicial pendents de la celebració del judici, van ser detinguts per robatori amb força dins d'empresa 

Aquest mes de setembre, la Policia Local ha detingut nou persones, totes elles acusades de robatori amb força dins d’empresa.

Les tres primeres detencions es van produir el dissabte 5 de setembre, després que a les 18h saltés l’alarma d’una empresa del Polígon La Borda i una patrulla de la Policia Local es desplacés al lloc dels fets. En aquesta intervenció, la Policia Local va detenir “in fraganti” dins l’empresa a dos homes que intentaven carregar en una furgoneta material divers del tipus “xatarra”. Un tercer home va fugir, en primera instancia, però finalment va ser detingut també per la patrulla policial al torrent. Els detinguts eren de fora de la població.

D’altra banda, el dissabte 12 de setembre, sobre les 19h una patrulla policial va aturar i identificar una furgoneta sospitosa a la carreta C-59 i va descobrir en el seu interior sis ocupants - fet que constitueix una infracció de transit - i una vuitentena de palets. Amb una investigació en el moment de la identificació es va esbrinar que els 74 palets que hi havia a la furgoneta havien estat robats de l’interior d’una empresa del polígon El Pinatar. L’operatiu policial va localitzar una persona responsable de l’empresa que va confirmar la propietat, motiu pel qual la patrulla va procedir a la detenció dels sis ocupants de la furgoneta, tots de fora de la població.

En ambdós casos, la Policia Local va posar els detinguts a disposició judicial i estan pendents de la celebració del judici.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 14:45