La Policia Local deté una persona acusada d’haver robat en diversos vehicles estacionats al pàrquing de Les Cremades

Dilluns, 30 de gener de 2023 a les 00:00

Els agents de la Policia Local detenen una persona que havia entrat de matinada al complex esportiu de Les Cremades i després d’haver robat tres vehicles estacionats al pàrquing exterior

Un home, veí de Caldes de Montbui, ha estat detingut per la Policia Local acusat d’haver saquejat tres vehicles estacionats al pàrquing de la zona esportiva de Les Cremades. Els agents van detenir l’home quan sortia de l’interior del recinte del Complex Esportiu, on havia entrat de forma il·legal.

Els fets van passar la matinada del dimecres 25 de gener quan la patrulla de la Policia Local va detectar els vehicles estacionats a la zona d’aparcament amb els vidres trencats. En aquell moment, van detenir una persona que sortia de l’interior de les instal·lacions esportives, tot i que estaven tancades. Durant l’escorcoll, els agents van comprovar que aquesta persona portava diversos objectes que procedien dels vehicles que havien estat objecte de robatori. També van poder constatar que dins del recinte esportiu hi havia una furgoneta municipal amb els vidres trencats i que el vidre d’accés al bar estava trencat per l’impacte d’una pedra.

El detingut ha estat posat a disposició judicial i, actualment, la policia també l’investiga per si està implicat en altres actes delictius que s’han registrat les últimes setmanes a Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 14:30