La plaça ovaciona l’Escaldàrium 2022

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 14:10

Unes 6000 persones concentrades a la plaça de la Font del Lleó van viure, gaudir i ovacionar un Escaldàrium executat de forma impecable al llarg del 60 minuts que dura la llegenda del foc i l’aigua

Recupereu els moments més memorables de tot l’Escaldàrium 2022 a l’àlbum de fotografies

Les veus responsables de la festa coincideixen en assenyalar aquest com un Escaldàrium rodó, en què l’aigua, el foc, les figures, la música, la Godra i la Hidra van fluir per la plaça de la Font del Lleó de forma impecable. La festa del foc i de l’aigua, recuperada després de dos anys suspesa per la pandèmia, va ser l’èxit que tothom esperava.

A la plaça es van concentrar al  voltant de 6000 persones que van seguir, de més o menys a prop, les danses de foc i aigua, embogides per l’espectacle. Va resultar ser una multitud amb ganes de viure i gaudir i respectar. L’interès per la festa de persones d’arreu va ser tal, que cap a les 12.30 h de la nit es van tallar bona part dels accessos a la plaça, per tal de seguir garantint un espai segur.

El parc de Can Rius, l’espai d’acompanyament a la festa, amb la pantalla gegant que emetia en directe, i l’espai on les propostes d’oci i música van seguir després de la 1 de la matinada, també va tenir una gran acceptació.

Podeu recuperar els millors moments de l’Escaldàrium i dels moments més destacats del programa a l’àlbum de fotografies.

Qui fa possible l’Escaldàrium

La festa del foc i de l’aigua té darrera centenars de persones que la fan possible. Tanmateix, cal destacar el lideratge de Ball de Diables, els Bombers Voluntaris, l’Associació La Forca, els Músics de l’Escaldàrium i l’Ajuntament. La suma de totes aquestes parcel·les de coneixement i de tot el bagatge i l’esforç aportat per cada una permeten èxits com el que s’ha viscut aquest cap de setmana a Caldes de Montbui.

@escaldarium @balldediables_caldesdemontbui @bombers_caldesdemontbui @associaciolaforca @caldescultura

 

Darrera actualització: 12.07.2022 | 09:34