La Piqueta ofereix un espai de formació contínua sobre alfabetització informàtica

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 13:00

Una vintena d’usuaris en situació d’atur han passat per l’espai d’alfabetització informàtica que ofereix el Servei d’Ocupació de manera continuada, des del desembre de l’any passat

El Servei d’Ocupació de La Piqueta, ha rebut una vintena de  persones en situació d’atur interessades en les sessions d’alfabetització digital per a la recerca de feina que ofereix des del desembre de 2017.

Es tracta d’una acció oberta i contínua, destinada a persones a l’atur i usuàries del Servei d’Ocupació de Caldes de Montbui, amb poc domini de la llengua. Les sessions es fan els dimecres i divendres de 9:15 a 10:30 h i tenen per objectiu acostar a les noves tecnologies persones que no hagin treballat mai amb un ordinador per millorar les seves capacitats formatives i la seva accessibilitat al món laboral.

Aquest servei va començar a finals de desembre i l’Ajuntament ha decidit donar-li continuïtat en el marc de l’aposta municipal per crear eines d’apoderament de les persones en procés de cerca de feina i atès l’èxit i la valoració positiva dels participants.

Durant les sessions, els usuaris creen una adreça electrònica i adquireixen els coneixements bàsics de programes d’edició de textos per crear i actualitzar el seu currículum. També aprenen a fer inscripcions a ofertes de feina gestionades pel Servei d’Ocupació o per altres webs especialitzats.

Aquestes accions setmanals s’afegeixen a la resta de serveis en matèria d’ocupació que es presten a La Piqueta (com ara assessorament i orientació, un espai de recerca activa de feina i píndoles formatives específiques per al procés de recerca, entre altres).

Més informació: Servei d’Ocupació. La Piqueta - Centre de Desenvolupament Econòmic de Caldes de Montbui - C. Doctor Delger, 5. T. 93 862 70 25 - clubfeina@caldesdemontbui.cat.

Darrera actualització: 27.02.2018 | 13:45