La Piqueta de Caldes, finalista dels Premis Reempresa

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 15:00

El punt local d’empresa de Caldes queda finalista als Premis Reempresa, de la Diputació de Barcelona i la CECOT, en la categoria de municipis petits i en la modalitat de casos d’èxit

Els premis, que enguany arriben a la tercera edició, suposen un reconeixement a l'esforç i els resultats obtinguts pels Punts Locals Reempresa de la demarcació.de Barcelona,

El premis Reempresa estan dividits en categories segons la dimensió dels punts. En el cas de Caldes, es tracta d’un Punt Local de Reempresa Petit, tot i que, a més de donar servei al municipi calderí, també l’ofereix a poblacions del voltant com Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells.

A l’acte de lliurament dels Premi, celebrat aquest dimecres 12 de juny en el marc del Saló BizBarcelona, hi van assistir la regidora de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Empresa i els responsables del Punt Local Reempresa de Caldes.

El servei de Reempresa, que a Caldes es va iniciar el 2014, treballa per posar en contacte empresaris que volen cessar la seva activitat, amb persones emprenedores que volen iniciar una activitat empresarial.

La Diputació de Barcelona i la CECOT van renovar, l’any 2016, l’acord de col·laboració per consolidar la Reempresa a la demarcació de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. La Reempresa és la metodologia i el Marketplace que facilita la transmissió d’empreses en funcionament per part d’empresaris que desitgen cedir la seva empresa a persones reemprenedores o empreses que volen adquirir-les i fer-les créixer.

El BizBarcelona és el saló que acompanya les persones emprenedores i les petites i mitjanes empreses en el seu procés de transformació, aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.

Bizbarcelona està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, PIMEC, el Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Barcelona.


 

Darrera actualització: 13.06.2019 | 15:10