La nova web Caldescultura.cat vol convertir-se en el punt de trobada i difusió de tot el sector cultural del municipi

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 12:50

La web de Caldes Cultura es reinventa amb l’objectiu de convertir-se en l’espai on trobar tota la informació sobre activitat, formació i moviment cultural del municipi

Caldes Cultura estrena web (www.caldescultura.cat) amb l’objectiu de concentrar en un únic espai tota la informació relacionada amb l’activitat cultural del municipi. El nou portal s’ha redissenyat amb la intenció de convertir-lo en un espai de difusió i de trobada de tot el sector cultural de Caldes de Montbui.

La regidora de Cultura, Laia Cuscó, destaca els principals aspectes de la nova web.

Una agenda cultural unificada

Una de les novetats principals és la creació d’una agenda cultural que aglutinarà totes les activitats culturals del municipi. Una eina que ha de servir per donar suport a les entitats culturals i que ha de servir de plataforma de difusió de totes les iniciatives culturals que es duguin a terme dins del terme municipal. El fet de disposar d’aquesta agenda cultural unificada, ha de permetre millorar la coordinació de totes les entitats alhora de confeccionar la programació cultural de Caldes de Montbui.

Aquesta agenda es converteix en la protagonista d’aquesta nova web ja que és la porta d’entrada al portal i a la resta de continguts. També, des d’aquesta agenda es podran adquirir fàcilment les entrades d’aquells espectacles o activitats culturals que ho requereixin.

Tota la informació del teixit cultural, més enllà de les activitats en sí

El nou web de Caldes Cultura va més enllà de ser una agenda i neix amb la vocació de ser l’espai on poder trobar qualsevol tipus d’informació relacionada, d’una manera o altra, amb la vida cultural del municipi. Per això, aglutinarà també els continguts sobre la formació artística que hi ha disponible a tota la localitat, en especial, la del taller d’art i l’escola de música.

A banda d’això, també té la voluntat de convertir-se en una via de suport a la creació local i al conjunt de professionals del sector de la cultura. Per això, un altre dels continguts que hi haurà disponible serà el del Cens Cultural municipal. A més, també es podrà accedir al llistat complet de les entitats culturals que hi ha a caldes de Montbui. De la mateixa manera, el nou web també donarà més visibilitat a la xarxa d’equipaments culturals que hi ha en funcionament a la localitat.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 12:48