La nova pista esportiva de l’institut Manolo Hugué serà oberta a entitats del municipi

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament inverteix en la remodelació de la pista, que disposa també d'un accés independent, perquè entitats i col·lectius del municipi puguin utilitzar-la fora dels horaris lectius

     Núria Carné, regidora d'Esports

Jaume Balart, director de l'institut Manolo Hugué

Els treballs de remodelació que s’estan realitzant a una de les pistes esportives de l’institut Manolo Hugué per obrir-la al municipi per a la seva utilització externa al centre, és previst que finalitzin en breu. La data prevista és finals de setembre, però dependrà de si es produeix algun retard vinculat a la meteorologia dels propers dies.

Les obres, que van començar el passat 9 de juliol, les està realitzant l’empresa Barnasfalt que va guanyar el concurs públic i tenen un cost d’execució de 155.303,16€. Els treballs consisteixen en la renovació del paviment i de l’enllumenat de la pista -que es connectarà a la xarxa pública d’enllumenat-, la col·locació d’una nova tanca exterior, la sectorització de la pista respecte a la resta del patí de l’institut i la construcció d’un nou accés des de l’Avd. Fontcuberta.

L’objectiu d’aquesta remodelació és obrir la pista al municipi, per a la seva utilització fora de l’horari lectiu, per entitats i col·lectius del poble que ho demanin per a usos esportius, culturals i/o socials.

A la visita d’obres d’aquest dimarts hi han participat l’alcalde Isidre Pineda, el director de l’institut Manolo Hugué Jaume Balart, el regidor d’Urbanisme Jordi Martín, el regidor d’Educació Josep Busquets, i la regidora d’Esports Núria Carné, a més de representants de l’empresa Barnasfalt i el director de l’obra Joaquim Soley.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 08:56