La màgia i la il·lusió s’imposen en el parc dels Reis Mags

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 15:30

Els Reis d’Orient han rebut 4.700 visitants durant els tres dies que han estat instal·lats al parc de Can Rius. La Comissió de Reis ha estat prestant una col·laboració cabdal als Reis Mags

Entre diumenge 3 i dimarts 5 de gener, el parc dels Reis Mags d’Orient de Caldes de Montbui ha superat les 4.700 visites i recollit milers de cartes d’infants calderins. Aquest parc i l’atenció a la il·lusió de tantes famílies ha estat possible gràcies a l’amabilitat de Melcior, Gaspar i Baltasar i gràcies als cabassos de màgia i hores de treball de la Comissió de Reis, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els Reis van arribar diumenge a les 15.30 h, on els van rebre membres de la Comissió, l’alcalde, Isidre Pineda, la regidora, Laia Cuscó, i altres càrrecs electes del consistori. A les 16 h es van obrir les portes del parc de Can Rius, reconvertit en el parc dels Reis Mags, i a partir d’aquí la desfilada de famílies va ser constant.

A dins del parc els infants van trobar tots els elements que cada any veuen a la cavalcada: l’estrella de Betlem, la Fada de les Pipes, el Patge Llaminer, els camions de suport dels Bombers Voluntaris de Caldes de Montbui, balls, neu, patges reials, l’herald dels Reis i, per descomptat, les tres carrosses amb els tres Reis Mags.

No hi van haver caramels, però la bellesa del parc i la proximitat dels patges i els Reis van suplir tots els dolços que la covid-19 ha fet prescindibles.

L’Ajuntament agraeix el suport de totes les famílies, empreses i entitats calderines que han ajudat transformar aquesta crítica situació en una experiència màgica i reial. També trasllada el més sincer agraïment i la més sincera enhorabona a la Comissió de Reis, per haver superat amb un èxit rotund el repte de mantenir intacta la il·lusió infantil, malgrat la pandèmia.

Podeu veure l’àlbum de fotografies del Parc dels Reis Mags de Caldes de Montbui a l’enllaç (autoria: Quim Dasquens): https://photos.app.goo.gl/gQv4mqwKRXmZ6YE39

Darrera actualització: 07.01.2021 | 15:49