La Fira de Nadal es cancel·la a causa de la situació actual de crisi sanitària

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 09:50

L’Ajuntament es veu obligat a cancel·lar la Fira de Nadal d’aquest any, que s’havia de celebrar el 28 i 29 de novembre, a causa de la situació de crisi sanitària. Amb tot, es manté la venda de brou termal embotellat a la botiga del Museu Thermalia

Les noves mesures adoptades després de la notificació de l’estat d’alarma, la crisi sanitària i el rebrot de la covid-19 que viu el país, han provocat la cancel·lació del que hauria d’haver estat la 35ena edició de la Fira de Nadal, que s’havia de celebrar el 28 i 29 de novembre.

Aquesta és la primera vegada que es suspèn la Fira de Nadal de Caldes de Montbui, després que el 2014 la pluja n’impedís la celebració normal i provoqués la suspensió de les activitats paral·leles i la cocció del brou. En aquella ocasió, la fira es va mantenir només amb una cinquantena de parades.

La darrera edició de la Fira de Nadal, que es va celebrar el 2019, va rebre la visita d’unes 30000 persones. Si bé en aquesta edició ja es veia impossible poder acollir a la mateixa quantitat de visitants, s’ha treballat fins a darrera hora per poder oferir un format de Fira més reduït, amb totes les mesures de seguretat, però al voltant de l’olla de brou termal que és el centre i l’essència de la Fira, fins que la prohibició de menjar i beure a la via pública es va fer efectiva.

El brou es manté

Des de les regidories de Turisme de l’Ajuntament i des del Museu Thermalia es treballa ara per mantenir la cocció del brou i gestionar-ne la seva venda des del Museu. La idea és poder-lo oferir embotellat i començar a comercialitzar-lo el divendres dia 27 de novembre coincidint amb l’encesa de les llums de Nadal i la sonorització dels carrers de Caldes per a la campanya de Nadal.


 


 

Darrera actualització: 29.10.2020 | 09:51