La deixalleria reobre el dia 2 de juny amb els horaris habituals

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 13:19

A partir del dimarts 2 juny es restableixen els horaris habituals de la deixalleria: dimarts de 16 h a 19 h, de dimecres a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 16 h a 19 h, els dissabtes de 9 h a 15 h i els diumenges de 9 h a 14.30. Consulteu les normes de seguretat.


 

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha comunicat la reobertura de la xarxa de deixalleries, que en el cas de Caldes de Montbui es farà efectiva a partir de dimarts 2 de juny complint amb els horaris habituals:

Dilluns: tancat

Dimarts: de 16 h a 19 h

De dimecres a divendres: de 9.30 h a 13.30 h i de 16 h a 19 h

Dissabte: de 9 h a 15 h

Diumenge: de 9 h a 14.30 h

 

També el dia 2 de juny torna la deixalleria mòbil situada al mercat setmanal (pendent de confirmar la nova ubicació) i que consisteix en la visita mensual d'un camió adaptat amb contenidors per recollir la majoria de residus que es poden portar a la Deixalleria.

La deixalleria té com a objectiu recollir els residus que per la seva composició es consideren especials o que, per la seva composició, és interessant que es recullin de manera selectiva.

Així, per exemple, hi podeu portar:

Oli vegetal

Oli mineral

Tòners

Medicaments

Aerosols

Pintures, vernissos, ...

Piles i bateries

Fluorescents, bombetes

Roba

Petits electrodomèstics

Algun residu voluminós

Envasos bruts

Vidre

CDs

Vídeos

Objectes punxants sanitaris (agulles i similars) procedents de cures domiciliàries

Per altra banda, es recomana no utilitzar la deixalleria mòbil per portar-hi els residus que es poden recollir en els contenidors de carrer, vidre d'envasos, envasos de plàstic, llaunes, bricks, i paper i cartró. Tampoc per la recollida de mobles, ja que l'espai és limitat i aquests es poden recollir amb el servei de recollida de mobles, trucant a l'Ajuntament o bé portant-los directament a la deixalleria del carrer del Priorat.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cresidusvo

#deixalleries

#residus


 

Darrera actualització: 28.05.2020 | 13:23