La deixalleria mòbil torna al mercat amb una nova ubicació: el dimarts 2 de juny de 8 h a 13 h

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 12:25

El 2 de juny torna la deixalleria mòbil situada al mercat setmanal i que consisteix en la visita mensual d'un camió adaptat amb contenidors per recollir la majoria de residus que es poden portar a la Deixalleria. S’ubicarà entre la plaça de Catalunya i el carrer de Rector Alemany.

La deixalleria mòbil, que a partir del dia 2 de juny estrena nova ubicació i s'instal·larà entre la plaça de Catalunya i el carrer de Rector Alemany, consisteix en la visita mensual d'un camió adaptat amb contenidors per recollir la majoria de residus que es poden portar a la Deixalleria.

Té com a objectiu recollir els residus que per la seva composició es consideren especials o que, per la seva composició, és interessant que es recullin de manera selectiva.

Així, per exemple, hi podeu portar:

Oli vegetal

Oli mineral

Tòners

Medicaments

Aerosols

Pintures, vernissos, ...

Piles i bateries

Fluorescents, bombetes

Roba

Petits electrodomèstics

Algun residu voluminós

Envasos bruts

Vidre

CDs

Vídeos

Objectes punxants sanitaris (agulles i similars) procedents de cures domiciliàries


Per altra banda, es recomana no utilitzar la deixalleria mòbil per portar-hi els residus que es poden recollir en els contenidors de carrer, vidre d'envasos, envasos de plàstic, llaunes, bricks, i paper i cartró. Tampoc per la recollida de mobles, ja que l'espai és limitat i aquests es poden recollir amb el servei de recollida de mobles, trucant a l'Ajuntament o bé portant-los directament a la deixalleria del carrer del Priorat.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cresidusvo


 

Darrera actualització: 29.05.2020 | 12:25