La comunitat de docents estreny relacions i enriqueix l’Arbre dels Desitjos calderins

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 00:00

Dilluns 30 de setembre ha tingut lloc la II Trobada de docents, en la que hi han participat unes 40 persones disposades a crear comunitat, redescobrir Caldes i contribuir a la millora del poble

Persones vingudes dels diferents centres i àmbits educatius de Caldes de Montbui es van trobar dilluns a la tarda a la Sala Noble de Can Rius per participar en aquest espai d’interrelació entre professionals del sector. L’Ajuntament convoca, des de l’any passat, la Trobada de Docents, pensada per afavorir la creació de comunitat, per integrar als professionals nouvinguts i per crear un espai de descoberta o redescoberta del municipi.

La Trobada va començar a la Sala Noble amb la benvinguda del regidor d’Educació, Josep Busquets. En pocs minuts, però, la Sala va quedar buida i les 40 persones participants es van repartir per diferents espais emblemàtics de Caldes de Montbui, seguint un joc de pistes col·laboratiu. Fruit de la col·laboració de tothom es van aconseguir les claus d’una caixa forta i es va alliberar la tercera metàfora de l’Arbre dels desitjos del Consell d’Infants: l’adob.

Amb la regadora de l’any 2018 i l’adob de l’any 2019, “l’equip de docents nodreix els somnis dels infants i joves de Caldes de Montbui”.

L’Arbre dels Desitjos és una proposta que el Consell d’Infants va fer en el marc del Projecte Educatiu de Caldes. És tracta del gran arbre de paper on calderins i calderines pengen desitjos de millora, solidaritat, aprenentatge i convivència. L’any passat, durant la primera Trobada de Docents, els professionals del sector van afegir una regadora que manté ben alimentat l’arbre. I aquest any, durant la segona Trobada, s’han afegit els adobs. Aquestes metàfores expliquen la voluntat de desenes de persones, infants i veïnat i docents, de fer de Caldes de Montbui un poble cada vegada millor.

L’Ajuntament, vist l’èxit d’aquestes convocatòries, manté la voluntat de celebrar una Trobada de Docents cada any.

Darrera actualització: 01.10.2019 | 13:39