La cavalcada de Reis de Caldes de Montbui pateix alguns canvis a causa de l’actual context sanitari

Divendres, 31 de desembre de 2021 a les 08:45

Per ampliar les garanties sanitàries, la rebuda institucional dels Reis d’Orient i el lliurament de les claus de Caldes de Montbui es farà al parc de Can Rius, amb accés restringit.

L’acte es podrà seguir en directe a través del compte d’Instagram de l'Ajuntament @AjCaldesMontbui  

L'evolució de la pandèmia de la Covid-19 i les noves recomanacions de la Generalitat de Catalunya obliguen a actualitzar i adaptar el programa d'actes previstos per aquestes festes.

En aquest sentit, per evitar aglomeracions, la rebuda dels Reis d'Orient a la plaça de la Font del Lleó queda anul·lada i SSMM sortiran directament des del Parc Reial, situat al parc de Can Rius, cap a l'antiga presó per pujar a les seves respectives carrosses i començar la cavalcada.

En lloc de fer la recepció oficial de SSMM els Reis d'Orient a l'Ajuntament amb la tradicional salutació des del balcó, es farà l'entrega de les claus del municipi, de mans de l'alcalde, al mateix Parc Reial. L'acte tindrà accés restringit, però es podrà seguir en directe des del compte d'Instagram de l'Ajuntament de Caldes de Montbui (@ajcaldesmontbui)

Tal com estava previst la cavalcada començarà al carrer Major, a l'alçada de l'antiga presó, i baixarà tot el carrer fins a arribar a l'avinguda Pi i Margall. Allà, seguirà tota l'avinguda fins a l'inici, a l'alçada d'El Tint, on acabarà el recorregut i Ses Majestats marxaran per començar a repartir els regals per les cases.

El recorregut de la Comitiva Reial es farà sense aturades i sense llançar caramels per tal d'evitar aglomeracions. SSMM els Reis d'Orient tampoc recolliran cartes durant la cavalcada, ja que l'entrega s'haurà pogut fer, de forma segura, durant el Parc Reial que s'organitza del 3 al 5 de gener al Parc de Can Rius, amb reserva prèvia d'entrades a través de Caldes Cultura..

La previsió és que l'activitat i tot el recorregut es pugui fer sense canvis, però es recorda als calderins i calderines que és obligatori l'ús de la mascareta en espais exteriors i que cal mantenir la distància de seguretat, tant en espais tancats com a l'aire lliure. Alhora, caldrà seguir pendents de les mesures que es determinin, en matèria de seguretat sanitària, per a la contenció de la COVID.

Darrera actualització: 05.01.2022 | 12:09