La cantata de les escoles de primària i el concert de l’Orquestra Municipal marquen l’agenda de Sant Jordi de l’EMM Joan Valls

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 12:00

L’Escola Municipal de Música Joan Valls celebra Sant Jordi amb la cantata conjunta dels alumnes de segon de primària de les escoles del municipi i el concert de l’Orquestra Municipal

El proper cap de setmana, els alumnes de l’Escola Municipal de Música Joan Valls tenen una agenda atapeïda d’activitats. La primera, i la més multitudinària, la Cantata Participativa amb totes les escoles de primària de Caldes de Montbui. Divendres 21 d’abril a les 18 h les grades de la pista esportiva del Bugarai es tornaran a omplir de música amb la cantata que porta per títol “La Rebel·lió a la cuina”, que es farà amb la participació dels alumnes de 2n de primària de les escoles del municipi.

El format serà similar al de l’any passat. La Cantata comptarà amb les explicacions d’un narrador i, a nivell musical, tindrà l’acompanyament d’un pianista i d’una petita orquestra ben especial feta a partir d’estris de cuina (plats, olles, gots, paelles…), formada a càrrec de l’alumnat de 1r de Nivell Mitjà de l’Escola de Música. A banda de la Cantata Participativa, les famílies també podran escoltar una petita intervenció de dos conjunts instrumentals de música moderna de l’EMM Joan Valls, el Combo i el Petit Ensemble.

L’altra plat fort del cap de setmana de Sant Jordi a Caldes de Montbui serà el mateix diumenge 23 d’abril, a les 12 h del migdia a la Sala Noble de Can Rius. L’Orquestra Municipal interpretarà “La Llegenda de Sant Jordi”, un concert sota la direcció de Marta Urzaiz i la narració de Pep Planas.

L’EMM Joan Valls participa a la trobada de Clarinets “Claribaix 2023”

Els alumnes de l’aula de clarinet de l’Escola Municipal de Música Joan Valls participaran al “Claribaix 2023”, que tindrà lloc el dissabte 22 d’abril a Sant Feliu de Llobregat. La trobada, organitzada per l’Escola de Música d’aquest municipi del Baix Llobregat, comptarà també amb la participació de les escoles de Sant Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat i Santa Perpètua de Mogoda.

Al llarg del matí es faran diversos assajos per grups per preparar les peces que s’interpretaran en un concert obert al púbic que es farà a partir de les 13 h a l’auditori Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. Finalment, tots els alumnes participants tancaran el concert interpretant dos temes conjunts.

Darrera actualització: 18.04.2023 | 12:24

Imatges