La 8a edició de la Nit de l’Esport entrega 24 guardons a equips, entitats i esportistes per reconèixer els seus mèrits esportius

Dijous, 30 de juny de 2022 a les 00:00

La gala, que s’ha celebrat a la Torre Marimon, ha comptat amb la presència d’unes 200 persones. Ona Solans i Sònia Cardona han estat les guanyadores del Guardó Especial per votació popular

La VIII edició de la Nit de l’Esport ha tornat després de 4 anys. La gala que reconeix els mèrits i els èxits esportius d’esportistes, clubs i equips de Caldes de Montbui ha entregat 24 guardons i ha comptat amb l’assistència d’aproximadament 200 persones de públic.

Les guanyadores del Guardó Especial a través de la votació popular oberta a la ciutadania han estat Ona Solans i Sònia Cardona, guardonades com a esportistes promesa per la Comissió de la Nit de l’Esport per haver aconseguit aquest 2022 ser campiones d’Espanya amb la selecció catalana de Futbol Sala Sub 16. En el seu cas, van rebre el 17,48% dels 326 vots vàlids que es van realitzar entre el 9 i el 26 de juny a través de la plataforma habilitada per a les votacions.

A banda de la vintena de guardons proposats entre les pròpies entitats esportives i la Comissió de la Nit de l’Esport, durant la gala també es va entregar una Menció Especial. En aquesta ocasió, el reconeixement va ser per Salvador Luengo, cap de manteniment de les instal·lacions esportives municipals, pels més de 30 anys de dedicació, compromís i professionalitat en la seva tasca de servei públic a la regidoria d’Esports. 

L’acte, que ha estrenat data i ubicació, s’ha celebrat aquest dimecres 29 de juny coincidint amb el final de temporada de bona part de les disciplines esportives. Pel que fa a l’espai, l’auditori de la Torre Marimon ha estat l’espai escollit per dur a terme l’entrega de premis. Posteriorment, els premiats i els seus acompanyants van completar la celebració als jardins d’aquest espai.

La 8a edició de la Nit de l’Esport va comptar amb la presència de l’alcalde, Isidre Pineda; Josep March, representant territorial de l’esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya; representants del govern municipal i del consistori; ambaixadors i ambaixadores de l’esport; així com també representants de les entitats esportives de Caldes de Montbui. La regidora d’Esports, Núria Carné, no va poder assistir finalment a l’acte per causa del COVID.

L’acte també va servir per donar a conèixer el proper repte del triatleta calderí, Jordi Torrejon. Aquest ambaixador de l’esport de s’ha proposat recórrer aquest agost, en tan sols dues jornades, els 514 Km de distància que separen Caldes de Montbui del municipi francès de Saint-Paul-lés-Dax. Una iniciativa que forma part de les activitats per celebrar els 10 anys d’agermanament de les dues localitats.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 14:02