Joves i veïns comparteixen la 2a sessió de co-disseny arquitectònic del procés participatiu d’Habitatge jove

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 17:00

Ahir es va celebrar la 2a sessió de debat del procés participatiu d’habitatge jove. El 7 de juliol, de 18.30 h a 20.30 h, a Les Cases dels Mestres es farà la 3a sessió per al co-disseny participatiu.

Inscriu-te a través d’aquest formulari

Jordi Martín, regidor d'Habitatge

La segona sessió, aquesta vegada, presencial ha permès escoltar a joves i veïns de les cases més properes. Els joves han fet propostes sobre com visualitzen els usos i els espais dels habitatges i els veïns han expressat la seva preocupació sobre com l’edifici pot afectar l’entorn de les cases més properes.

Ambdós han compartit un espai de diàleg de qualitat i respectuós, en el qual tots els arguments i les opinions han estat escoltades.

La definició dels usos i els espais de les zones comunitàries, així com la relació amb l’entorn de l’edifici d’habitatge jove han estat els temes principals de debat de la sessió. Les joves han proposat un espai comunitari amb usos diferents en el temps que puguin ser revisats per la comunitat de joves que hi visquin en cada moment.

També han considerat important definir l’espai exterior de l’edifici i la manera com es relaciona amb el barri, incorporant vegetació, espais per a guardar bicicletes i amb la possibilitat de tancaments que puguin ser posats o trets segons les necessitats d’ús de l’espai exterior.

A la sessió s’ha plantejat l’inici d’un tema que preocupa els joves i que fa referència a la gestió, com és el tipus de lloguer per a aquests habitatges. Aquest tema, juntament amb una major definició dels espais comunitaris, demanat pels joves, i el debat sobre la sostenibilitat i ecologia de l’edifici centraran el debat de la propera sessió que es farà el dimarts 7 de juliol, de 18.30 a 20.30 h.

Inscripcions a la sessió del 7 de juliol, de 18.30 a 20.30 h, a Les Cases dels Mestres, sales A i B Formulari

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram: @eltoc

Facebook: ElTocespaijove

Twitter: @espaijoveElToc

#habitatgejove

#habitatgepúblic

#procésparticipatiu

Podeu consultar l’acta de la sessió a habitatgejovecaldes.cat

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:44